Otkup zlata

MJENJAČNICA

Velika Gorica Zagrebačka

Mjenjačnica “Auro Domus Velika Gorica Zagrebačka” nalazi se na jednoj od glavnih najprometnijih velikogoričkih ulica, Zagrebačkoj ulici.
Na udaljenosti 150 metara od poslovnice nalazi se autobusna stanica gdje prometuju linije 268, 290 te 330 u smjeru Zagreba. 

U blizini poslovnice se nalazi i veliki javni parking u sklopu robne kuće, tako da ste u mogućnosti doći i osobnim automobilom.
Također postoje parkirna mjesta dužinom ulice, koja su na bočnoj strani ceste tako da ukoliko ste u žurbi ili u prolazu lako smo dostupni. 

Poslovnica je okružena raznim trgovinama, kafićima i slastičarnama, a preko puta nje se nalazi i jedna od najpoznatijih goričkih, slastičarna Memy.

Ova poslovnica nudi raznovrsne usluge mjenjačnice. Možete povoljno i pouzdano kupovati ili prodavati strani efektivni novac BEZ PROVIZIJE.

Za sve dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili za strane klijente na +385 1500/1005, ili putem kontakt forme na našoj web stranici.

Skip to content