Otkup zlata

MJENJAČNICA

Đakovo Jelačićeva

Mjenjačnica “Auro Domus Đakovo Jelačićeva”U neposrednoj je blizini Trga Franje Tuđmana odnosno rotora s fontanom ispred crkve Svih svetih. U krugu od 3 minute hoda od poslovnice nalazi se zgrada Hrvatske pošte, pješačka zona ulice Ivana Pavla II. i đakovačka katedrala. Tu su i poslovnice mnogih banaka te mnoštvo ugostiteljskih i trgovačkih sadržaja – caffe barova, restorana, trgovina i obrtničkih radnji. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Đakova, a ukoliko se dolazi automobilom parking se nalazi uz samu Jelačićevu ulicu te u okolnim ulicama. Autobusni kolodvor udaljen je desetak minuta hoda od poslovnice. Poslovnica je pristupačna i za osobe sa invaliditetom.

Ova poslovnica nudi raznovrsne usluge mjenjačnice. Možete povoljno i pouzdano kupovati ili prodavati strani efektivni novac BEZ PROVIZIJE.

Za sve dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili za strane klijente na +385 1500/1005, ili putem kontakt forme na našoj web stranici.

Skip to content